EBI – megkezdett kivitelezési munkák – 2023. szeptember 16.-i állapot

Ugyan a 3. negyedév Aktivitás-Kezdése egyelőre nem túl fényes az ipari épületek és raktárak szegmensben sem, még mindig itt indul a legtöbb magasépítési munka. A társasházi lakást két nemrég indult nagyprojekt meglökte, de az év eddigi részében még mindig extra alacsony a projektindítás. A mélyépítés Aktivitás-Kezdése továbbra is lényegesen a tavalyi szint alatt van, a 3. negyedévben kezdett kivitelezések közül egyelőre a vizes munkák a legnagyobbak.

A vizualizációt (18 szegmens adataival) havonta frissítjük, és negyedévente az EBI Építésaktivitási Jelentésben is elmondjuk, hogy mit látunk a piacon.

További részletek az ibuild.info oldalon >>

Although the Activity Start of Q3 is not very bright in the industrial buildings and warehouses segment, it is still where most building construction work starts. The multi-unit residential segment has been pushed by two recently launched major projects, but the project launch rate is still extra low so far this year. The Activity Start of civil engineering is still significantly below last year’s level, water-related projects are the largest started ones in Q3.

The visualization (for 18 segments) is updated monthly and the EBI Construction Activity Report, summarizing what’s happening in the market, is published in each quarter.

Further details are available at ibuild.info >>

Leave a Reply