EBI – megkezdett kivitelezési munkák – 2022. december 6.-i állapot

  • A társasházi lakásépítés Aktivitás-Kezdése a 4. negyedévben egyelőre tűrhetően alakul. / Activity Start in multi-unit housing construction in Q4 has been tolerable so far.
  •  A nem-lakás magasépítésben az ipar, raktárak szegmens ismét szépen teljesít. Ezen kívül csak oktatási épületeknél van mozgás, igaz, ez egyetlen projekt megkezdése miatt van (Állatorvostudományi Egyetem Kampusz fejlesztés). / In non-residential construction, the industry and warehouses segment performs well again. Beyond it, activity is only seen in educational buildings, although this is due to the start of one project (Veterinary University Campus development).
  • Mélyépítésben a 4. negyedévben is a vizes projektek dominálnak, amelyek mind EU-s társfinanszírozásúak. / Water projects dominate civil engineering in Q4 2022 as well. All of these are co-financed by the EU.

Elérhető és megvásárolható a friss vizualizáció melyben a december 6.-i állapot mutatjuk be. Ha esetleg még nem ismeri, ebben építési projektek összesítésével készülő indikátorok vannak. Olyanok, mint pl. a megkezdett munkák összértéke vagy az építésre fordított összeg. A vizualizációban minden építési piaci szegmenst megtalál, így teljesen testre szabható.

Az EBI Építésaktivitási Jelentés három kutatócég együttműködésének eredménye. Az iBuild a projektkutatásért és a projektadatbázisért, az Eltinga és a Buildecon a mutatószámok kialakításáért és az aggregálást végző algoritmusok kidolgozásáért felelős.

Az EBI Építésaktivitási Jelentés éves előfizetésének része 4 jelentés és 12 vizualizáció.

Ha bármi kérdése van, a form-on keresztül ér el minket (ez így biztonságosabb):

Leave a Reply